Skal du have en Big Data Printstrategi?

Hvorfor skal du spørge til din printleverandørs Big Data strategi?

Du tænker nok: ”print, det skal da bare virke billigst muligt”. Og netop derfor er det vigtigt, at din printleverandør har en strategi for at udnytte de mange data, din printflåde genererer. For i bund og grund er en printer jo en computer med mekaniske dele og applikationer. Alle disse elementer samler data om, hvordan printeren har det. Faktisk kan vi kontinuerligt hente mere end 100 datapoints fra en printer.

Og her kommer Big Data strategien ind i billedet. Ved hjælp af algoritmer, der løbende holder øje med data, giver information om potentielle optimeringsmuligheder og bliver klogere ved at forstå sammenhænge mellem data og virkelighed, kan vi give dig bedre økonomi, højere sikkerhed og bedre brugerservice.

I Scriptor har vi lavet mere end 20 algoritmer, som analyserer den store mængde data og som informerer vores teknikere om trusler og forbedringsmuligheder. Algoritmerne giver også vores kunder en række valgmuligheder for tilvalg af services, der kan optimere deres flåde. Og vi er kun lige begyndt. Potentialet er enormt for besparelser, CO2-reduktion, højere sikkerhed og bedre brugerservice.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere, også selv om du ikke påtænker at skifte print-leverandør. 

Del gerne indholdet via knapperne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin