One Q’s første kompetencecenter

One Q har udnævnt Scriptor Technology A/S, en dansk leverandør og specialist inden for print management løsninger, som det første kompetence-center i Danmark. Scriptor har været One Q partner i flere år og har indgående kendskab til virksomhedens software. De to virksomheder har derfor nu taget deres partnerskab til næste niveau og Scriptor er dermed udnævnt som det første kompetence-center i Danmark.

​At være One Q kompetence-center betyder at en partner, via en række kurser og praktisk erfaring, har tilegnet sig indgående kendskab til One Q løsningen og dermed er i stand til at bistå øvrige forhandlere og Print-producenter med salgsstøtte, konceptbevis samt implementering af løsningen.

​“Vi har arbejdet tæt sammen med Scriptor i flere år og er glade for, at de nu er vores første kompetence-center i Danmark. Takket være deres yderst kompetente medarbejdere har vi skabt et stærkt fundament for at bringe One Q endnu bredere ud i det danske marked, siger Martin Engdal, One Qs administrerende direktør.

​Peter Perregaard er administrerende direktør hos Scriptor: “Vi er overbeviste om, at One Q har stort potentiale og giver en reel værdi for virksomheder, der efterspørger en printløsning som kan spare dem både tid og penge. Vi er meget stolte af at blive udnævnt til One Qs første kompetence-center for Danmark. Det viser at One Q har tillid til, at danske virksomheder kan drage stor fordel af vores ekspertise. “

Del gerne indholdet via knapperne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin