Om Scriptor - Hvem er vi?

Scriptor blev stiftet i 1986 og har lige siden haft fokus på drift, vedligeholdelse og optimering af printinstallationer. Meget er sket siden 1986, men det er stadig vores fokus at tilbyde en bred vifte af produkter og services, der giver den laveste totale omkostning i forbindelse med print- og dokument løsninger. Med landsdækkende teknisk service er Scriptor det oplagte valg for virksomheder, der gerne vil have en effektiv og opdateret drift af deres printere og relateret software.

…og indrømmet – vi er lidt nørdede.

Vi synes faktisk at det at lave en effektiv Print Management løsning er lidt cool. Vi er helt med på, at der ikke er så mange som os! Men nogen skal jo gøre det. Vores mission er simpel: vi vil være danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner når det gælder rådgivning, implementering og drift af print management løsninger – vi vil være din seriøse Print Management partner!

I 2019 blev vi udnævnt til HP Masterdealer forhandler. Det betyder at en række danske HP print-forhandlere kan få støtte og support fra Scriptor til de print-løsninger, de tilbyder deres kunder. Og i 2020 udvidede vi med at blive dansk distributør for Kofax’s banebrydene produkter Autostore, Safecom, Equitrac, eCopy, Output Manager samt Controlsuite, som anvendes i print- og dokumenthåndteringsløsninger.  

Vi er 30 dedikerede medarbejdere med mange års erfaring i branchen. Hos os finder du ordentligt håndværk, gennemtænkte løsninger og åben og ærlig kommunikation