Printere og Tilbehør

Scriptor tilbyder printløsninger til virksomheder i hele Danmark

Vi samarbejder med markedets førende producenter for at levere en skræddersyet print-management løsning til din virksomhed. ​ Med flere producenter sikrer vi, at du altid har valget mellem forskellige løsninger, som spiller sammen med din nuværende printinstallation. Hvad enten det er en enkel kontorprinter til arbejdsgruppen eller en multifunktionsprinter, der skal indgå i virksomhedens dokumentflow finder vi sammen den rigtige løsning.

Højtydende laser og pagewide printere fra hp

Med print-løsninger fra HP får du markedets bredeste udvalg af maskiner inden for A4 og A3 både på laser og den nye banebrydende PageWide blæk-teknologi.

Læg dertil markedets bedste management tools til at håndterer og drive enterprise print-løsninger som et grundlæggende fundament for moderne MPS løsninger.

Også på sikkerhed udmærker HP sig med deres kendte løsninger fra deres øvrige IT platforme der sikrer positionen som verdens mest sikre printer brand.

Scriptor har opnået status som HP Amplify Power Status partner, den højeste HP partner status, hvilket sikrer dig adgang til certificerede medarbejdere samt alle HP’s produkter til yderst konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige printere fra Lexmark

Lexmark tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på både HW og forbrugsstoffer og er en af Danmarks største leverandører af printere. Udover de kendte printprodukter, har Lexmark en række avancerede softwareprodukter, som kan gøre drift af en printerinstallation mere effektiv og bidrage til avanceret dokument management.

Zebra Labelprintere

Zebra tilbyder et bredt udvalg af labelprintere, barcode scannere og RFID-løsninger, som anvendes i en lang række industrier som fx sundhedssektoren, fremstillings-, transport- samt dagligvarevirksomheder. Zebra tilbyder alt fra enkle labelprintere til avancerede industriprintere som i samme arbejdsgang kan printe samt kode RFID på labels.

Se alle produkterne i Scriptors printshop

Som kunde hos ​Scriptor kan du få adgang til vores printshop, hvor du kan se det fulde udvalg af vores produkter. Du får adgang ved at skrive til input@scriptor.dk

Printere er selvfølgelig en stor del af en effektiv printløsning. Ligeså vigtig er dog den understøttende print infrastruktur. Er der det rigtige antal printkøer, og applikations servere til at sikre en effektiv og sikker drift. Ofte finder vi et stort besparelses potentiale når vi gennemgår en virksomheds print-infrastruktur.

Kontakt os for at høre mere om vores driftsaftaler eller hvis du er interesseret i at outsource din printløsning via en Print as a Service aftale