Få den optimale printinfrastruktur

Scriptor Print as as a Service

Print er et stedbarn i de fleste organisationer. Det betyder, at langt de fleste større organisationer har en uhensigtsmæssigt implementeret print-infrastruktur, hvor der gemmer sig signifikante skjulte besparelser og effektivitetsgevinster.

Gennem de sidste tre år har vi i Scriptor hjulpet stadig flere virksomheder med at optimere deres print-drift samtidig med, at vi har investeret 100-vis af timer på at udvikle en ”state-of-the art” print løsning, der kan indfri besparelsespotentialet. Vi er derfor parat til at give dig garanterede besparelser ved anvendelse af vores løsning.

PRaaS – enestående måde at tænke print ind i strategien

Vi har simpelthen bygget den optimale print-infrastruktur. Fejltolerant, testet i dets sammenhæng og med alle de værktøjer, der skal til for at skabe effektiv drift. Det hele leveret i én box: Servere, storage, netværk, firewalls, software. Efterfølgende sikrer vi effektiv drift og support på hele din print-infrastruktur. Vi kalder det PRint as a Service.

Du får lavere omkostninger, frigjort ressourcer i IT-afdelingen og bedre service til slutbrugerne. Med sikkerhed i højsæde, så du kan være helt rolig ved, at din printinstallation ikke udgør en sikkerhedsrisiko. Og du får én ansvarlig for at jeres print fungerer – nemlig Scriptor.

Få syn for sagen – brug 3 minutter online på en Benchmark

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så kan du på print-as-a-service.com/tjek benchmarke din nuværende løsning mod en best-practice løsning fra Scriptor og HP. Vi har lavet en model for beregning af besparelserne, så du ved selvsyn kan få et indtryk af mulighederne, uanset hvilke leverandørnavne, der står på forsiden af jeres nuværende platform.

Og hvis du egentlig hellere vil have et møde om mulighederne i jeres virksomhed, så er du mere end velkommen til at ringe til salgschef Bent Laurberg på 28 19 77 53 eller skrive til bla@scriptor.dk

Optimering eller en tur i biografen

Hvis vi ikke kan dokumentere signifikante besparelser efter et møde, kvitterer vi med 2 biografbilletter for din tid

Del gerne indholdet via knapperne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin