Follow-me print skaber orden og besparelser

Alle kender til bunker af uafhentet print i printrummet og fejlprint af fortrolige dokumenter. Hele 40 % af al print består af e-mails og webprint og 20 % af al print havner direkte i papirkurven. Det kan en Follow-me løsning rette op på. I praktisk foregår det ved, at brugeren udskriver som normalt via sin PC, tablet eller mobiltelefon. Udskriften printes ikke med det samme, men gemmes i en printkø og frigives først når brugeren logger ind på en selvvalgt printer.

en vigtig brik i jeres GDPR-strategi

Alle danske virksomheder er omfattet af EU’s persondataforordning. Med en follow-me løsning fra Scriptor kan virksomheden opstille regler for, hvordan personfølsomme oplysninger behandles. For eksempel kan CPR-numre overstreges, så de ikke er læsbare i den færdige udskrift, eller man kan vælge at dokumenter, der indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger slet ikke kan udskrives.

Fordele ved follow-me print:

Regelbaseret print

Ud over de indlysende fordele giver løsningen også mulighed for at indføre regelbaseret print, som definerer udskriftsstandarder for personer, afdelinger eller hele virksomheden. Eksempler på dette er:

Se hvordan skoler og biblioteker kan få fordel af en follow-me løsning

Se hvordan HMN henter gevinster med en follow-me løsning

Scriptor Technology tilbyder follow-me løsninger baseret på Kofax og PaperCut. Vi har et indgående kendskab til løsningerne fra alle tre producenter og rådgiver gerne om hvilken løsning, der passer bedst i en given situation.