Er du vores nye digitaliserings- og process konsulent?

Scriptor oplever stigende interesse blandt vores kunder for at digitalisere såvel fysiske som elektroniske dokumentbaserede processer. Målet er at kunne effektivisere arbejdsgange, beskytte personfølsomme oplysninger og understøtte de nye måder at arbejde på i virtuelle teams.

Vi søger derfor yderligere digitaliserings- og proces konsulenter.

Som konsulent i Scriptor arbejder du ofte på flere forskellige projekter ad gangen. Du konfigurerer kundernes arbejdsgange og selvbetjeningsløsninger i relevante værktøjer – din værktøjskasse er både rammeværktøjer som Autostore, Ephesoft, Robotics systemer – men du har ligeliges erfaring med xml, WebServices, scripting, html, css og lignende teknologier. Du kan lide at være sammen med kunderne, enten ansigt til ansigt eller online. Du er med i hele leveranceprocessen fra de indledende workshops, hvor du er med til at udfordre kunderne på deres behov, konfiguration af løsningen undervejs og frem til kundetest og den endelige idriftsættelse.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Afholdelse af og opfølgning på workshops til afdækning af kundens behov og arbejdsgange.
  • Modellering og design af den optimale løsning (eller dele heraf), der løser kundens forretningsbehov, herunder løbende dialog med kunden.
  • Konfiguration, afholdelse af kundebriefings, pakning og deployment af løsningerne under stringent metodisk kontrol, kildetekststyring mv.
  • Dokumentation af løsningerne.
  • Assistance til kundens idriftsættelse, herunder undervisning og forankring.

Hvis du kan se dig selv i denne rolle, så sende din ansøgning til pep@scriptor.dk. Vi ringer de bedste ansøgere op for et kort interview og inviterer derefter til en samtale om jobbet.

Vi er en uformel organisation med stor individuel fleksibilitet, respekt for hinanden og med et højt fagligt niveau. Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere inden din ansøgning, er du velkommen til at ringe til Peter Perregaard på 24623642.

Del gerne indholdet via knapperne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin