eGISS A/S køber Scriptor Technology A/S

eGISS A/S køber Scriptor Technology A/S for at ekspandere i nyt forretningsområde

eGISS A/S har købt Scriptor Technology A/S, en førende leverandør af løsninger til printhåndtering. Opkøbet er en del af eGISS A/S strategi med udvidet ekspertise og rækkevidde.

15. oktober 2021 i København – eGISS A/S, en førende leverandør af komplette IT-hardwareløsninger til multinationale virksomheder, har købt Scriptor Technology A/S, leverandør af print management.

”Vi er virkelig tilfredse med aftalen med Scriptor Technology A/S. Det er en professionel virksomhed med yderst dygtige medarbejdere, og ligesom os er de vant til at forenkle og håndtere IT-udfordringer for internationale virksomheder. Jeg er overbevist om, at vores nye og kraftfulde muligheder inden for printløsninger vil gavne vores kunder og gøre os til en endnu stærkere IT-partner, ”siger Jesper Ravn, koncerndirektør, eGISS A/S.

Scriptor Technology A/S har 20 medarbejdere og mere end 30 års erfaring med administrerede printløsninger. Virksomheden har også udviklet et unikt system til automatisk bestilling og levering af forbrugsvarer til printere og derved understøtte det professionelle marked for internationale virksomheder.

”eGISS A/S er et globalt anerkendt kvalitetsmærke, og vi er stolte over at blive en del af en verdensførende IT-leverandør. Det styrker vores markedsposition, og jeg ser frem til at udvide vores unikke løsninger til flere internationale kunder i samarbejde med eGISS -teamet,” siger Peter Perregaard, CEO, Scriptor Technology A/S.

eGISS A/S strategiske retning blev skitseret, da virksomheden blev opkøbt af det London-baserede private equity-firma EMK Capital i marts 2021. Det overordnede mål er at udvide eGISS A/S ekspertiseområder, produktportefølje og opnå større geografisk rækkevidde til gavn for selskabets multinationale kunder.

Yderligere information

Jesper Ravn, koncernchef, eGISS A/S, +41 79 945 0368

Peter Perregaard, administrerende direktør, Scriptor Technology A/S, +45 2462 3642

Om eGISS A/S

eGISS A/S leverer komplette IT-hardwareløsninger til globale virksomheder og deres medarbejdere i mere end 130 lande. Vi har langsigtede relationer til vores kunder, og det er vigtigt for os at forbedre og fastholde stærke relationer – hvilket gør os til en foretrukken it-partner. Vores kontorer og lagerfaciliteter er placeret i Danmark, USA, Kina, Indien, Indonesien, Schweiz og Sydafrika. I Danmark er vi placeret i Birkerød og Hinnerup, hvor vores lager- og implementeringscenter er placeret, og hvorfra de fleste ordrer afsendes.

Del gerne indholdet via knapperne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin