Scriptor Smart Toner

Med en Smart Toner behøver I ikke længere huske selv at bestille toner til jeres printer på kontoret.

I kender helt sikkert problemet. Printeren løber tør for toner midt i udskriften af den vigtige kontrakt. I kontakter jeres print-support, som lige skal finde ud af hvilken printer det er og så ned på lageret efter den rigtige toner, blot for at finde ud af, at der ikke er mere tilbage.

Med Smart Toner sørger Scriptor for at levere lige den toner, der er ved at løbe tør, lige inden det sker. Du sparer ikke bare penge, men også plads og får mindre rod på kontoret. Du skifter selv toneren – eller får Scriptor’s teknikere til at gøre det.

Rent praktisk foregår det ved, at vi installerer en klient på jeres printserver eller en PC. Jeres printere kommunikerer gennem klienten med vores ordresystem, og når der fx kun er 10% toner tilbage, bestilles der automatisk ny toner. Vi sender den nye toner til jer, med angivelse af hvilken printer den er til. Enkelt og ligetil. I er derfor aldrig i tvivl om, hvilken printer der mangler toner.

Hos Scriptor sikre vi dig, at du køber originale tonere til særdeles konkurrencedygtige priser og fjerner alt dit besvær med at bestille. Samtidig reduceres tonerspild og din pengebinding i et tonerlager.