Scriptor er din foretrukne partner til

Printløsninger, Digitaliseringsløsninger, Printsikkerhed

Hos Scriptor er vi specialister i digitaliseringsløsninger, printere og print infrastruktur. Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet for at tilbyde din virksomhed en optimal løsning, der understøtter jeres forretning.

Scriptors MPS konsulenter er alle certificerede inden for deres område. Vores digitaliseringsløsninger tilpasses jeres virksomheds work-flow for at sikre en smertefri implementering og høj ROI.

 

Få en optimeret print-infrastruktur med Scriptor

Vi sikrer din virksomhed en print infrastruktur der virker. Baseret på vores erfaringer med implementering og drift af printinstallationer i mange større danske virksomheder, finder vi sammen besparelser og forbedrer jeres print infrastruktur. Udgangspunktet er en analyse af jeres nuværende situation hvor vi identificerer indsatsområder der kan effektivisere printinstallationen, forbedre sikkerheden og reducere printomkostningerne.

​Scriptor er HP Platinium Business Partner, det højeste partnerniveau, som HP tilbyder. Det sikrer dig adgang til certificerede medarbejdere, med dyb ekspertise. Derudover er vi eksperter i Lexmarks brede printerprogram samt Zebras labelprintere, som primært anvendes i distributions- pharma- og fremstillingsvirksomheder.

Scriptor løsninger der sikrer en effektiv MPS drift

Læs mere om de løsninger vi tilbyder ved at trykke på ikonerne nedenfor

PRINTERE OG TILBEHØR
Scriptor er specialister i HP og Lexmark udstyr, hvilket sikrer jer adgang til markedets bedste printløsninger

FOLLOW-ME PRINT
Lad print følge medarbejderen og spar 20% på printbudgettet. Samtidig sikres det at print ikke falder i de forkerte hænder

DIGITALISERING
Skab struktur i jeres workflow og automatiser manuelle processer med en digital dokumenthåndteringsløsning

SMART TONER
Få leveret lige den toner der er ved at løbe tør lige inden det sker. I sparer ikke bare penge, men også plads og får mindre rod på kontoret

SIKKERHED
Intet netværk er sikrere end det svageste led. Printere udgør en sikkerhedsrisiko og bør behandles på samme måde som PC-udstyr

SERVICE
Præventiv service sikrer at printeren serviceres før den går i stykker og med landsdækkende teknisk service sikrer vi at I hurtigt er oppe igen efter et nedbrud

PRINT AS A SERVICE
Mange virksomheder vælger at outsource deres print for at opnå adgang til en “best practice” print infrastruktur samtidig med at udgifterne reduceres

PRINT MANAGEMENT
Reducer driftsomkostningerne med centraliseret overvågning og styring af printere. Centraliseret  installation og opdatering af drivere øger funktionalitet og sikkerhed

FINANCIERING
Øg jeres likviditet med en konkurrencedygtig Scriptor financiering, der giver mulighed for at scalere op og ned efter behov.

Digital dokumenthåndtering der understøtter din forretning

Virksomheder og offentlige organisationer oplever ofte, at værdifulde data er fanget i papirbaserede dokumenter, e-mails eller standard elektroniske dokumenter som Word, PDF og billedfiler. Data, som findes i disse dokumenter, må ofte bearbejdes manuelt for at kunne anvende dem operationelt i virksomheden.

Digital dokumenthåndtering er ikke en ny teknologi, men gennem de seneste år har vi set nye innovative løsninger, der tillader virksomheden at indsamle, klassificere, lære og uddrage information fra dokumenter, uanset hvilken form dokumentet har.

​Hos Scriptor er vi eksperter i digital dokumenthåndtering og har hjulpet mange større private og offentlige virksomheder med at opnå såvel betydelige besparelser samt konkurrencemæssige fordele gennem en bedre udnyttelse at de skjulte data i både strukturerede og ustrukturerede dokumenter. Vi kalder det information logistics.

Danmarks største og skarpeste MPS-konsulentafdeling

Scriptor har Danmarks skarpeste MPS konsulentafdeling. Vores MPS konsulenter er alle uddannede og certificerede i de løsninger vi tilbyder. Vi sætter os ind i jeres specifikke situation og workflow og designer en løsning der skaber værdi til jeres forretning.

Landsdækkende teknisk service

Scriptor har i mere end 30 år ydet landsdækkende service på printere og kopimaskiner. Vi anvender kun originale reservedele og giver et års garanti på reparationen.

​I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at reparere en printer. Ofte er det ganske få sliddele, der skal skiftes, før printeren kører igen. Og så sparer virksomheden også omkostninger til bortskaffelse og installation af den nye printer.

Undgå printernedbrud med en Scriptor serviceaftale. Vi overvåger løbende jeres printerne og identificerer fejl, før de bliver så alvorlige, at printeren ikke kan fungere. Et jævnligt serviceeftersyn sikrer også at jeres printere virker optimalt. Endelig sikrer en serviceaftale jer imod uforudsete udgifter.